Finalitza l’XI Obert Ciutat de Mollet


El passat divendres va finalitzar el torneig obert Ciutat de Mollet. Després de 5 rondes, només 3 jugadors arribaven al final amb possibilitats de victoria. Finalment va ser Antonio López qui se'n va dur el primer lloc, empatat a punts amb Joan Blanco. A mig punt va quedar la revelació del torneig, Josep Salinas.

1.- Antonio López – 5 pts.
2.- Joan Blanco – 5 pts.
3.- Josep Salinas – 4,5 pts.

Per altra banda, Carlos Cuesta va guanyar el trofeu reservat als juvenils, amb 3,5 punts. Jordi Bals, per la seva part, no va tenir gaires problemes per quedar com millor infantil, també amb 3,5 punts.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies