Open Salou SEGONA ronda


Avui he arribat a l'hotel, amb temps de veure el final de la segona ronda… Al tauler 3 el GM Ephisin amb blanques, contra un conegut meu de Calvià, un 2210 FIDE (Thratokskin). Bé, les blanques tenen peó de més i final guanyat… i juguen una dolenta, tothom ens mirem i … el GM comença a mirar al seu rival amenaçadorament… el negre juga bé i taules… i el GM no només no li dóna la mà, sinó quasi el pega!!!! Aquest home està sonat.

 Aleshores el GM Pogorelov pregunta a l'àrbitre si penjarà l'aparellament al vestíbul… i aquest li diu de males frmes que ja li va dir el primer dia i que no toqui els…

 Increïble!!! Aquest Open no és normal!!!

Demà començo amb 0/2, donat que no he jugat les dues primeres rondes… espero guanyar i que no em peguin!!!

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies