Final Territorial d’Escacs de la FCDE


jordi_bals.jpgLa grossa de Nadal per la nostra Escola d’Escacs: Jordi Bals, amb 6 de 8 (sense perdre cap partida) i una peformance de 2032 ELO (es a dir, amb aquest ELO jugaria de nº6 al nostre primer equip) es classifica per jugar la Final Aleví Absoluta de Catalunya, que es disputarà els propers dies 1,2 i 3 d'abril a Salou. Carlos Cuesta ha fet 5 de 8 i una peformance de 1918 ELO, excel·lent i també Ian Rodríguez, amb 4 de 8.

 

 CLASSIFICACIÓ FINAL

SUB 12

SUB 14

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies