Ronda 9

Crònica del Mollet “B” a càrrec d’Antoni Pous i Garriga.

Llinars 5  – Mollet “B” 5

Gran resultat en la novena i darrera ronda.
L’equip tenia algunes baixes, però avui ha demostrat contra el líder del grup un molt bon nivell competitiu.
Malgrat que els deu taulers del Llinars tenien l’ELO superior, el matx ha estat molt equilibrat, i si en algun moment s’ha vist un pronòstic clar, aquest era favorable al Mollet.
Les partides dels cinc primers taulers s’han decantat pel Llinars. Només en Kirian ha fet valer la seva victòria, mentre que els cinc darrers taulers han guanyat tots menys l’Ivan. Cal destacar la victòria d’en Joan Caro en l’últim tauler, que després d’una llarga aturada ha aconseguit un punt que ha estat definitiu.
Ni un sol empat, les lluites han estat a mort. El Llinars si hagués guanyat hauria ascendit directament a segona divisió.
Felicito els jugadors que han guanyat: Com he dit, en Kirian i en Joan Caro, però també en Ramon Caro, en Luque i en Gauto amb partides molt brillants.
En Morais ha lluitat fins ben avançada la partida i al Pous, l’Ivan i el López se’ls han escapat les taules. El Pinilla avui tenia pressa i ha acabat la feina molt aviat.
En fi, els altres resultats també ens han acompanyat i al final hem quedat sisens.
Després de setmanes de patir, hem deixat clar que aquesta és la nostra categoria i que si perdem amb el campió per la mínima i empatem amb el segon i tercer de la classificació, no és casualitat i podem fer-nos forts de cara l’any vinent.
Felicitats a tots!!!
I a continuar disfrutant del primer equip, ja salvat a falta de dues rondes per al final.

També felicitar el C, per la seva brillant classificació.

Acta de l’encontre fent click AQUÍ

Imatges del matx, fent click AQUÍ

Crónica del Mollet “C” a cargo de Francisco A. Cano Ortega.

Taradell Centelles “B” 4 – Mollet “C” 2

En nuestra última ronda de la Liga Catalana nos ha tocado un largo desplazamiento hasta la tranquila y acogedora localidad de Taradell. Hoy debutaba con nosotros el joven Albert Gellida, al que agradecemos su participación y esperamos contar también con él para próximas ediciones. Gracias también a Josep Colominas por venir a jugar, aunque al final su puesto lo haya ocupado otro compañero. No podemos decir que la de hoy haya sido una jornada tranquila, pues por varias circunstancias que se han ido sumando, cuatro de los jugadores del equipo hemos llegado con cierto retraso al local de juego, y ese tiempo ha sido una desventaja notoria en todas las partidas del equipo, aunque en algunas ha hecho más mella que en otras. Desde aquí (y en la parte que me corresponde) pediros disculpas de corazón a todo el equipo por ese contratiempo, especialmente a Sergi y Gerard, que sí habían llegado puntuales. En cuanto a nuestro rival de hoy, el Taradell Centelles “B” ha presentado una alineación más fuerte que la nuestra, especialmente en el 2º y 3er. tablero, donde la diferencia era de 101 puntos más en cada uno de ellos. A pesar de ser inferiores en ELO teníamos la esperanza de hacer un buen resultado y quedar segundos de grupo, pero no ha podido ser. Tampoco ha sido posible el empate, aunque hemos estado cerca. Hoy los héroes del encuentro han sido Sergi y Ángel, que han ganado en el 2º y 4º tablero respectivamente, demostrando un gran nivel de juego durante toda la Liga. En los demás tableros no hemos podido puntuar. Derrota de Francisco, Albert, Gerard y Pere. Todos resistiendo y sin tirar la toalla hasta el último momento, incluso con escasos minutos de tiempo y bastante material de menos. Pese a haber perdido el match, el Mollet “C” ha quedado en la general, un gran resultado que trataremos de mejorar el año que viene. El 1er. puesto ha sido para el Ripollet, al cual felicitamos desde aquí por su ascenso. Agradecer también el gran trabajo del Presi y de la Junta Directiva, que entre otras cosas han conseguido que fuéramos con el equipo completo en cada ronda, y no era fácil este año. Por último felicitar a nuestros equipos del Mollet, Mollet “B” y Mollet Sub-12 por haber logrado la permanencia. Enhorabuena a todos !!!

Que sigáis disfrutando de la temporada, un placer jugar con vosotros.

Acta del encuentro haciendo click AQUÍ

Crònica del Mollet Sub-12 de Preferent a càrrec d’en Marçal Abadía i Pastor.

Última ronda de la Lliga Catalana on el Mollet sub-12 ha d’assegurar la 7a posició per mantenir la categoria i ho aconsegueix amb una victòria per 1-3 davant el Joviat. El matx no començava gaire bé, ja que el Joviat aconsegueix el primer punt per la pèrdua de la partida de l’Alex Martínez que jugava en el primer taulell.

Després de la finalització de la partida del primer tauler, semblava que el matx havia d’acabar 2-2 i amb dificultats. No obstant això, en el 2n taulell on s’estrenava en aquesta competició en Joan Gómez, no tenia la partida òptima per endur-se la victòria, però aprofita una errada del rival per aconseguir el punt i posar l’empat a 1.

La següent partida, en el tercer tauler en Nicolàs Cabrera Gallego ha aconseguit imposar-se en una partida que ha tingut un final boig. Un final amb Dama, Torre i peons per banda, en Nicolàs Cabrera Gallego ha aconseguit coronar un peó i disposar de 2 Dames. Tot i disposar de 2 Dames, el seu rival li estava amenaçant escac i mat a la següent jugada, així que en Nicolàs Cabrera no té més opció que anar fent escacs al rei rival per provar de fer-li escac i mat, fins al punt que hi ha un moment que es pensa que ho ha aconseguit i en realitat el rival li menjava una de les dames amb un peó. Tenint la Torre inutilitzada, ja que no la pot moure amb un moviment fent escac al rei rival, només té l’alternativa de realitzar escacs continuo al rei rival. La partida era de taules en aquell moment, però una mala col·locació del rei rival provoca que un escac del Nicolàs Cabrera signifiqui la captura de la Dama rival i la victòria posteriorment.

Última partida en joc, el quart taulell on jugava el Joan Sol amb peça menor d’avantatge, tot i així no estava jugant gaire còmode i provoca que el seu rival li recuperi la peça i en alguns moments estigui millor. Una partida que ha finalitzat pràcticament a les 12 del migdia per caiguda de bandera del rival quan al Joan encara li quedava 1 hora i 23 minuts. En el moment de la caiguda de la bandera del rival, en Joan Sol tenia la partida encaminada a la victòria, però en un moment del final de la partida per voler capturar un peó ràpidament no veu que podia guanyar torre neta al seu rival.

Una victòria per 1-3, però en algun moment hem tingut la sort de cara.

Acta de l’encontre fent click AQUÍ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy this password:

* Type or paste password here:

13,543 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress