Segon torneig contra el càncer.


 

El Club d’Escacs Mollet, a petició de la Seu Local de Mollet del Vallés de la Associació Espanyola contra el càncer (AECC), ha organitzat el segon torneig blitz solidari, diumenge 9 d’octubre a les 10 hores del matí, vàlid per ELO FIDE i FCDE.

Es jugarà al marc incomparable del Mercat Vell de Mollet, adaptat per persones amb discapacitat física.

 A la primera edició, malgrat la situació de la pandèmia, i la coincidència amb altres torneigs, va ser  un gran torneig a benefici íntegre de l’AECC, amb 65 participants. Ens agradaria molt superar aquest número amb escreix. 

US ESPEREM. ÉS PER UNA BONA CAUSA. TOTS JUNTS, SUMEM.

BASES-BLITZ-CONTRA-CANCER

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies