Avís important pels torneigs tancats 2020.


A causa de la situació d’incertesa sanitària, i davant els insistents rumors que ens arriben d’una més que probable suspensió de tota activitat esportiva els propers dos caps de setmana, volem informar a tots els jugadors inscrits que, si es produeix aquesta suspensió, intentarem començar dues setmanes més tard i buscarem la fórmula, amb tots vosaltres, de fer alguna ronda addicional en dos diumenges o, si no fos possible, buscar un dia entre setmana per jugar les dues partides endarrerides.

Divendres farem un comunicat, un cop es confirmi, o no, la suspensió.

En qualsevol cas, no patiu perquè, des de el Club d’Escacs Mollet farem tot el possible per tirar endavant i, amb la vostra confiança, trobarem la solució. Si, finalment, la situació es complica i no es pot jugar, ús tornaríem els diners de les inscripcions. Estarem en contacte amb tots vosaltres.

Gràcies per la confiança i esperem enteneu que la situació no depèn de nosaltres i ens supera a tots

La direcció del torneig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies