Tots contra el càncer.


TOTS CONTRA EL CÀNCER.  (actualització)

DEGUT A LA SITUACIÓ ACTUAL CONEGUDA PER TOTS, EL TORNEIG S’APLAÇA.

SI TROBEM UNA DATA ALTERNATIVA, UN COP LA SITUACIÓ ES NORMALITZI, HO FAREM SABER.


El Club d’Escacs Mollet, a petició de la Seu Local de Mollet del Vallés de la Associació Espanyola contra el càncer (AECC), organitza un torneig blitz solidari, el proper dissabte 16 de maig a les 10,30 del matí, vàlid per ELO FIDE i FCDE. Ho fem en dissabte al matí per no coincidir amb cap dels 4 actius del mes de maig en diumenge, ni amb cap torneig de dissabtes tarda.


Estem treballant en el tema per fer un gran torneig a benefici íntegre de l’AECC i, per tant, no hi haurà premis en metàl.lic (només trofeus), ningú cobrarà res per cap concepte, i ja podem anunciar que, molt generosament, tindrem àrbitres que han anunciat que ho faran per la noble causa, encapçalats per l’àrbitre internacional Valerio de la Cruz.

Evidentment, gràcies a la col·laboració d’un conegut restaurant de Mollet Cal Marfà, seran convidats a dinar en acabar el torneig.
També agraïm la col.laboració d’ESCLAT, Esports Aguilà, Bona Impressió i l’Ajuntament de Mollet del Vallès.


Ja hem publicat les bases, peró us preguem guardeu la data, i vingueu al Mercat Vell de Mollet, on ja sabeu lo bé que ho passarem jugant a escacs per una noble causa. Ja podeu començar a fer-ho còrrer i a inscriure-us.

Accès a les bases fent click AQUÍ

El preu serà de 10 euros que aniran íntegres a l’associació i també teniu disponible el número de compte de l’associació per si algú, com “fila zero” vol col·laborar encara que no jugui o, tot i jugant, com aportació solidària.


Esperem que sigui una gran jornada solidària i que en feu difusió, i que us animeu a participar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies