Final Territorial Escolar Barcelona Comarques


Avui s’ha jugat aquest campionat organitzat per la Federació Catalana d'Escacs, l'escola Sant Gervasi ha presentat un equip a categoria SUB10 i el nostre club ha presentat dos equips; a la categoria sub-14 i a la categoria sub-16.

 

territ_equips2.jpg

Sub-14: L’equip sub-14 l’han format l’Éric Colomé, l’Antoni Ruiz, L’Ian Rodríguez, i el Kiriam Vicente. No han aconseguit guanyar o empatar cap dels tres matxs, tot i que indubtablement han lluitat per aconseguir-ho. Cal reconèixer que els rivals, a priori, eren fortament superiors als jugadors del nostre club. Només el Kiriam Vicente ha aconseguit puntuar en una partida. 

 

Sub-16: L’equip sub-16 estava format per tres sub-14 (Jordi Bals, Cristian Fernández i Sergi Vázquez) i per un sol sub-16 (Carlos Cuesta), per una baixa inesperada en l’últim moment. El primer matx l’han perdut contra el Sabadell (amb una mitjana d’elo superior als 2100), per un inapel·lable 4 a 0, però això sembla ser que els ha enfortit per guanyar 4 a 0 al Sant Joan Despí. D’aquesta manera, el Mollet sub-16 s’ha proclamat sotscampió de Barcelona Comarques sub-16. 

 

Felicitar en especial els sub-14, que, tot i el resultat final, han lluitat com mai, i han estat molt concentrats en les seves partides, sense aixecar-se gaire per mirar-ne d’altres. Bon treball.

territ_equips.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies