SIMULTÀNIES A LES ESCOLES DE MOLLET (Nº 2 i 3)


Els passats dies 16 i 19 d’abril Luis Rojas ha realitzat dues exhibicions d’escacs per als nens i joves de l’IES Gallecs i del CEIP Montseny. ceip_monseny_2.jpg 

 

El dimecres dia 16, es van muntar taulers d’escacs al pati del centre IES Gallecs. Només es disposava dels 30 minuts de l’hora del pati, però l’èxit va ser molt gran. Tots els taulers es van omplir de joves, uns 30, i d’altres 60 o 70 miraven i gaudien. En total valorem que més 100 nens i professors s’hi van aplegar. 

 

El dissabte 19 Luis va realitzar una simultània per als nens i nenes del CEIP Montseny, coincidint amb la festa del centre que incloïa una gimcana. L’èxit també va ser molt gran, amb una trentena de nens jugant i una vintena de nens i pares mirant. 

 

La propera setmana encara serà més intensa, amb cinc simultànies i exhibicions d’escacs: 

 

21 abril: IES Vicenç Plantada a les 17:00.

23 abril: IES Mollet a les 8:30.

23 abril: Agrupació Escolar Amselm Clavé a les 11:00 i les 15:00.

28 Abril: CEIP Col·legis Nous a les 17:00. 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies