RONDA 3. Open de Llinars


A les dues primeres rondes, els jugadors del Club d’Escacs Mollet van sofrir bastant, ja que tots els rivals tenien més elo que els nostres jugadors. Tot i així, la cosa es va equilibrant poc a poc. llinars_2.jpg

 

Grup C: L’Antoni Ruiz ha guanyat la seva partida amb poca dificultat.

Grup B: Ian Rodríguez no ha aconseguit puntuar.

Grup A: Ricard Vega, Miquel Hurtado, Antonio Castañeda, Kiriam Vicente, Cristian Fernández, Eric Colomé, Sergi Vázquez i Ian Rodríguez han caigut derrotats contra els seus rivals, que, en tots els casos tenien més elo que els molletans. Carlos Cuesta ha fet taules en una partida que semblava que no donava més. El Jordi Bals ha estat l’únic d’aquest grup que ha guanyat la seva partida, amb un elo fortament superior. Recalcar l’actuació de Jordi Bals en aquestes darreres jornades, en les quals ha aconseguit guanyar un mestre català i avui a Llinars, a un rival bastant fort. De moment és l’únic que té més de la meitat dels 3 punts possibles.

 

 Consulteu resultats a: http://www.escacsllinars.com/openframes.htm 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies