Fase final del Mollet B: la partida continua


El Mollet B ha fet saltar tots els pronòstics i ha aconseguit passar a semifinals del Campionat de Catalunya de segona divisió en un matx d'infart. El seu rival, el Catalunya B, presentava un equip amb una mitjana d'ELO de 1977 enfront als 1905 del Mollet, i amb superioritat teòrica a tots els taulers. Però quan es juga per equips la teoria perd força. Julian ha sigut el primer en acabar i ha guanyat la seva partida. Però els dos últims taulers, Antonio Cerrillo i Joan Cifre pintaven malament i han acabat cedint el punt. Després ha sigur Carlos Cuesta el que ha caigut, deixant un 3-1 preocupent. Aquí ha entrat en joc l'estratègia. Tant Joan Blanco com Pous han signat taules, deixant el desempat holandès al nostre favor, però amb el marcador 4-2 i obligant a la victòria dels dos taulers que quedaven. Mentre que Antonio López tenia lleuger avantatge, el Marc no tenia un final gens clar. Aleshores ha tret el manual del calaix per acabar guanyant un final de cavall i peó de torre contra alfil. Poc després l'Antonio signava el 4-4 que ens porta a les semifinals. Somiar no costa diners!

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies