Ronda 8: jornada històrica


dsc00262.jpgDiumenge 6 d'abril es va disputar la vuitena ronda del campionat de Catalunya per equips a Mollet amb victoria dels quatre equips del Club d'Escacs Mollet. El segon equip del club, el Mollet B, va aconseguir una fita històrica a l'assolir matemàticament l'ascens de categoria, de segona a primera provincial, fet que assegura per primer cop que la ciutat de Mollet disposarà d'un equip a cada categoria provincial. Així mateix, hi ha moltes opcions de que l'equip quedi campió de grup i lluiti pel campionat de Catalunya de la seva divisió. El primer equip manté alguna opció d'ascens a la segona divisió territorial, per això ha de guanyar la propera jornada i esperar resultats. El mateix li passa a l'equip C, que ha fet una magnífica temporada i lluitarà per l'ascens fins l'ultima jornada. Per la seva banda, l'equip D finalitzarà pressumiblement a la meitat superior de la taula, cosa que arrodoneix la gran temporada del club molletà.

 

 

 


Els resultats de la jornada:
Mollet A 6 – Llinars A 4
Mollet B 6 – Ullastrell 2
Mollet C 5,5 – Peona i Peó C 2,5
Mollet D 3,5 – Llinars D 0,5

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies