FINAL. TERRITORIAL UCEC


El passat cap de setmana, dies 1 i 2 de març, s’ha disputat a Calella la final territorial d’escacs escolars de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC). Mollet ha estat representada per 8 jugadors. 

 

Crònica de Marçal Abadia. Responsable d’escacs de l’escola Sant Gervasi. calella_marzo_08_607.jpg

 

El primer cap de setmana de Març s’han jugat a l’Hotel Olimpyc de Calella els campionats territorials d’escacs de la UCEC. Hi participaven quatre alumnes de l’escola Sant Gervasi: Pere Garriga, Albert Musach, Samuel Manresa i Pau Ternero; i un cinquè alumne, en Jordi Bals, que representava el Club Escacs Mollet.

 

Tots han jugat un magnífic torneig, però només en Jordi Bals i Cristian Fernández han aconseguit la classificació per la fase final en assolir la segona i cinquena posició infantil. Tant en Pere Garriga con l’Albert Musach han quedat amb 4/6 punts possibles, llàstima que en Pere ha tingut un mal diumenge, ja que el dissabte va aconseguir un 4/4. El Samuel Manresa i el Pau Ternero han aconseguit 3/6 punts possibles. 

 

Respecte a la resta de representants del Club Escacs Mollet destacar a Cristian Fernández cinquè infantil amb 4.5/6, l’Eric Colomé amb 3/6 i el Carles Cuesta amb 2.5/4 ja que no va poder disputar les dues darreres rondes. 

 

Al següent link podeu consultar les classificacions: 

http://www.flancderei.com/jeec08/territorial/TERRITORIAL.htm  

calella_marzo_08_625.jpg

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies