Open Ronçana FINAL ESPECTACULAR


Finalitza el I Open de Ronçana amb resultats espectaculars pel nostres jugadors.

A la classificació general, Jordi Bals ha acabat amb 5,5 punts dels 9 possibles, Carlos Cuesta 5 de 9 (quedant segon del seu tram), José Fernández 4,5 de 9, i Ricard Vega 3 de 9.

Carles Cuesta pletòric després de fer taules amb un MC  comenta "A l’última ronda ens han tocat rivals molt forts a tots quatre. José Fernández no ha aconseguit puntuar per un petit error de càlcul, i el Ricard tot i que ha lluitat, uns errors han fet que el seu rival el guanyés. El Jordi Bals segueix amb la seva ratxa i jugant a la perfecció ha fet taules contra un 2140, encara que tenia clar avantatge i potser l’hauria d’haver explotat. Jo he aconseguit unes taules contra el MC Óscar López Santana (2341) després d’una no molt llarga partida. Ja porto dues taules contra MC’s".

Després d’aquesta actuació Jordi Bals es consolida com a jugador del Mollet A, amb2045 ELO, es a dir, jugarà de sisè tauler!!!, i Carlos Cuesta no trigarà a tenir el seu lloc a l’A . D'altra banda, recuperem el José Fernández, que havia estat desaparegit uns quants anys i que torna amb moltes ganes…

Per a la resta de joves promeses nomes recordar-los que per a jugar com aquests dos companys a més de no perdre’s les classes del MI Rojas han d’esforçar-se a jugar Opens… Ànim.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies